Stichting Blijdesteyn

Boom

Hoe werkt de vakantiebeurs?

-De vakantiebeurs is het jaar na aanvraag geldig van 1 januari tot 31 december.

-U mag zelf bepalen hoe en waar u uw vakantie door wil brengen. De reis moet worden geboekt bij een reisbureau, dat bij de ANVR dan wel SGR aangesloten is.

-U moet een annuleringsverzekering afsluiten.

-Voordat u de reis boekt spreekt de administratrice alles rondom boeking en betaling met u door. De rekening betaalt Stichting Blijdesteyn direct aan het reisbureau. Als u meteen bij boeking moet betalen (zoals bij vertrek op korte termijn) dan zullen wij de kosten aan u terugbetalen.

-De bijdrage van Stichting Blijdesteyn is maximaal € 750,–

-Bedraagt een reis minder dan
€ 750,– dan kunt u nog maximaal € 90,- zakgeld krijgen.

-Alleen de reiskosten van de vrouw zelf worden betaald, niet van andere medereizigers. Als u een vakantiebungalow huurt zijn in de meeste gevallen wel de kinderen bij de prijs inbegrepen.

-De reissom kan niet voor dagtrips of eventuele overnachtingen worden gebruikt en dient aan 1 vakantie te worden besteed.