Stichting Blijdesteyn

Hoe werkt de vakantiebeurs?

• De vakantiebeurs is het jaar na aanvraag geldig van 1 januari tot 31 december.
  • U mag zelf bepalen hoe en waar u uw vakantie door wil brengen. De reis moet worden geboekt bij een ANVR dan wel SGR aangesloten reisbureau. U moet een annuleringsverzekering afsluiten.
  • Voordat u de reis boekt spreekt de administratrice alles rondom boeking en betaling met u door. De rekening betaalt Stichting Blijdesteyn direct aan het reisbureau. Als u meteen bij boeking moet betalen (zoals bij vertrek op korte termijn) dan zullen wij de kosten aan u terugbetalen.
  • De bijdrage van Stichting Blijdesteyn is maximaal € 750,–
  • Bedraagt een reis minder dan
    € 750,– dan kunt u nog maximaal € 90,- zakgeld krijgen.
  • Alleen de reiskosten van de vrouw zelf worden betaald, niet van andere medereizigers. Als u een vakantiebungalow huurt zijn in de meeste gevallen wel de kinderen bij de prijs inbegrepen.
  • De reissom kan niet voor dagtrips of eventuele overnachtingen worden gebruikt en dient aan 1 vakantie te worden besteed.